OPAKOWANIA
z folii MONO

Rękaw do pieczenia

TYPY WORKA

Dania przygotowywane w piekarniku zachwycają swoim smakiem i aromatem. Zapiekane mięso czy ryby są pyszne i soczyste. Aby jednak nie przywarły do brytfanki, trzeba nanieść na nie tłuszcz. W efekcie stają się one bardziej kaloryczne i znacznie mniej zdrowe. Na szczęście istnieje inny sposób na zabezpieczenie żywności przed przywieraniem do brytfanki podczas zapiekania. Wystarczy użyć oferowanego przez nas rękawa do pieczenia.

Rękaw foliowy do pieczenia – niezbędny w każdej kuchni


Oferowany rękaw do pieczenia mięsa, ryb czy warzyw to specjalna torebka z folii mono. Wkłada się do niej składniki dań, zawiązuje się ją, umieszcza w brytfance, a następnie piecze. Dzięki niej można piec żywność bez użycia tłuszczu i przygotowywać zdrowe, niskokaloryczne potrawy. Jedzenie przygotowywane w rękawie foliowym do pieczenia jest soczyste i pełne aromatu. Przyrządzanie dań w ten sposób jest nie tylko zdrowe, ale również funkcjonalne. Używając rękawów do pieczenia, zapomnisz o brudnym od tłuszczu piekarniku i jego czasochłonnym myciu. Szczelnie zamknięty rękaw ochroni przed zanieczyszczeniami zarówno brytfankę, jak i wnętrze piekarnika.

Scroll to Top